Család

Túlélte a gázolást, de munkahelyi balesetben meghalt Richárd

A 23 éves pápai fiatalember 5 éve túlélt egy autóbalesetet, de elvesztette a testvérét. Két hete egy munkahelyi balesetben halt meg, édesanyja így már a második gyerekét temeti el.

Egy bontásra ítélt vasbeton szerkezet temetett maga alá egy 23 éves pápai fiatalembert két hete szombaton a mosonmagyaróvári Mofém gyár területén. Richárdnak esélye sem volt a túlélésre, holttestét a tűzoltók szabadították ki a romok alól.

A tragédia előtt az élettársával beszélt telefonon, de a férfi hirtelen azt mondta, le kell tennie, mert történni fog valami. Utána már nem érték el többé Richárdot – írja a Bors.

A fiatalembernek egy 6 éves nevelt és egy 3 év körüli saját gyereke van. Családjában sajnos nem ez volt az első tragédia.

Öt éve elgázolta őt és a családját egy kocsi. Richárd túlélte a balesetet, de elvesztette a testvérét. Édesanyja így most a második gyerekét temeti el.

A halálos munkahelyi baleset ügyében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top