Család

Kidobták a kávézóból, mert sírt a kisbabája

Az anyuka azt mondja, udvariatlanok és durvák voltak vele és gyerekeivel.

Steph Shaddick egy egyéves kisfiú és egy ötéves kislány anyukája. A család egy North Devon-i úszó kávézón, a Café Onboardon szerette volna elfogyasztani uzsonnáját, a nyugodt délután azonban perpatvarba fordult.

Az anyukát a hajó tulajdonosa távozásra szólította fel, mivel a kisfia sírni kezdett. Hogy pontosan mi történt, arról természetesen megoszlanak a nézőpontok: a tulaj szerint a baba 15-20 perce üvöltött, mikor ő megkérte az anyukát, hogy foglaljanak egy kinti asztalnál helyet, hogy ne zavarják a többi vendéget. Az édesanya azonban máshogy látja a helyzetet: állítása szerint durván elküldték, és a vásárolt ételt a hajó előtt kellett elfogyasztaniuk.

A kapitány és kávézótulajdonos ugyanakkor nem magyarázkodik: azt mondja, elege van a szülőkből, akik nem tudják, hogyan kell gyereket nevelni, és különben is, ő kirakta a „Kutyával és síró gyerekkel bejönni tilos” táblát.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top