Család

Tömegverekedést szült a féltékenység Szegeden

Tömegverekedés miatt kellett intézkedniük a szegedi rendőröknek, a bunyót féltékenység szülte. Hat emberrel szemben indult eljárás.

Féltékenység miatt ugrott egymásnak több ember egy szegedi családi ház előtt. A rendőrségi tájékoztatás szerint a házhoz 2018. augusztus 6-án öt ember érkezett, hogy rendezzenek egy korábbi vitát. A vitatkozás tettlegességig fajult, a társaságból két nő és két férfi bántalmazott egy éppen személyautóval az ingatlan elé érkező férfit és egy ott jelen lévő nőt, valamint ütötték a gépkocsit.

Ezen felbuzdulva további négy ember csatlakozott a verekedéshez, amiben kövekkel és kerékpárlánccal is csépelték egymást az emberek.

A kiérkező rendőrök a verekedőket előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol három résztvevő ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás, emellett két férfi csoportosan elkövetett garázdasággal, míg egy nőt zaklatással gyanúsítanak.

Öt ember került őrizetbe, ők valószínűleg előzetes letartóztatásban várják majd ki az eljárás végét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top