Család

Augusztus 20: félórás sem lesz a budapesti tűzijáték

Alig félórás lesz a tűzijáték a budapesti augusztus 20-i ünnepségen, amit a Lánchíd és a Margit híd közötti szakaszon, valamint a Margit hídról lesz majd érdemes megtekinteni.

Miután hírt adtunk arról, hogy Miklósa Erika és a Ghymes együttes alapítójának közreműködésével elkészült a fővárosi augusztus 20-ai ünnepség tűzijátéka alá komponált zene, kiderült az is, hogy meddig fog tartani, és mennyibe is kerül.

A 24.hu vette észre a Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetményt, miszerint az 2018. augusztus 20-ai tűzijáték pirotechnikai, kommunikációs és biztosítási feladatait a Nuvu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. látja majd el, több mint 222 millió forintért. A tűzijáték időtartama minimum 23, maximum 26 perc lesz, ami alatt több mint 21 ezer effektet lőnek majd fel.

A szervezők és a biztonságért felelős szervek folyamatosan zárt láncú összeköttetéssel kommunikálhatnak egymással, szükség esetén a tűzijáték egy gombnyomással leállítható – írja a lap. A szervezők a látványosságot a Lánchíd és a Margit híd közötti szakaszon, valamint a Margit hídról ajánlják megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top