Család

Nem szólt senkinek, hogy túrázni ment, ezért a rendőrséggel kerestették

Túrázni ment a Grand Canyonhoz két hétre a férfi, de erről nem szól az édesanyjának, aki azt hitte, eltűnt.

Jordan Craiget töbször is próbálta elérni az anyja, de sikertelenül. A sokadik próbálkozás után jelentette a rendőrségnek fia eltűnését. Később Jordan az Uniladnak mesélte el, mi is történt pontosan:

„Utazó fotográfus vagyok. Júniusban említettem az anyámnak, hogy lehet, hogy pár hétre elmegyek a Grand Canyonhoz, így nem tudom majd meglátogatni őt. Ott nyilván nincs térerő, ezért telefonálni sem tudok, csak a faluban van wifi. Ehhez csatlakoztam is az utazás végén, és megdöbbenten vettem észre, hogy üzenetek és értesítések tömkelege érkezett. Láttam, hogy anyám is írt, kérdezte, hol vagyok.

Válaszoltam neki, hogy nincs szolgáltatás, azért nem voltam elérhető. Csak utána hallgattam le a hangpostám, amin egy rendőr üzent, hogy hívjam fel, mert eltűnt személyként jelentettek be nemrég. Ezt követően átnéztem az összes közösségi médiumot, és láttam, hogy anyám ezeken is posztolt rólam, az Instagramon például megkérdezte a követőimtől, hogy hol lehetek.”

Jordan elmondása szerint folyamatosan utazik, ezért sem értette, miért pont most kezdődött aggódni az édesanyja. Szerencsére minden tisztázódott végül, és az anya is megnyugodott, amikor fia jelentkezett.

Unilad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top