Család

A legmenőbb új taktika a randiappokon: a horgászás

Ha eddig voltak illúziód a randiappokkal kapcsolatban, most lehet, hogy összetörjük a szívedet.

Akinek a rengeteg ghostingoló (az, aki minden előzmény nélkül tűnik el matchek közül a randiappokon) után még van bátorsága randiappokon ismerkedni, az előtt le a kalappal! Továbbra sem szeretnénk elvenni senki kedvét az online ismerkedéstől, de felütötte a fejét egy új taktika a randiappokon, amiről, azt gondoljuk, nem árt tudnod.

Ez nem más, mint a fishing, azaz a horgászás. Gyakorlatban így fest: egyszerre kiküldöd ugyanazt az üzenetet (például, hogy „Mit csinálsz ma este?”) az összes párodnak a Tinderen, és miután megkaptad a válaszokat, eldöntöd, kit fogsz ki. A gond csak az, hogy a többiek ilyenkor általában ott maradnak, válasz nélkül.

Ez a végtelenül lusta technika természetesen nem vadiúj, a randiappok mindössze látványosabbá tették. Ugyanakkor az biztos, hogy se nem túl figyelmes, se nem túl udvarias. Ráadásul a „vízben maradtak” önbecsülésére nézve rettenetesen káros is lehet.

Szóval, ha lehet, mellőzük, és kommunikáljunk már az első körökben is inkább tisztán!

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top