Család

Egyszerre kérték meg egymás kezét – videó

Ráadásul a világ legboldogabb helyén, Disneylandben, Csipkerózsika kastélya előtt.

Élete legboldogabb pillanata volt a 20 éves Jesse Tobernek és barátjának, a 24 éves Kasey Donovannak, amikor egyszerre kérték meg egymás kezét Disneylandben, pedig egyáltalán nem arra készültek, hogy szinkronban teszik fel a nagy kérdést.  

Amikor Jesse előhúzott a zsebéből egy gyűrűsdobozt és férjül kérte kedvesét a kedvenc helyükön, Kasey elnevette magát, mivel ő is éppen erre készült. Már nyúlt is a hátizsákjába az ő eljegyzési gyűrűjéért és megkérdezte a barátnőjét: „Ezt most komolyan mondod?”, majd letérdelt döbbent szerelme elé, és feleségül kérte.


A szinkron eljegyzésről készült, Twitterre feltöltött videót már közel 6 millióan látták.

Mint kiderült, Jesse már 3 hónapja tervezte a férjül kérést, míg barátja egy hónapja határozta el, hogy felteszi kedvesének a nagy kérdést, és ezért nemrég beszerzett egy Disney-inspirálta gyűrűt.


Egyáltalán nem tudtuk, hogy ez lesz belőle, de nem csodálkozom, mert nagyon egymásra hangolódtunk” – mondta el Jesse, aki 2 és fél évvel ezelőtt ismerte meg kedvesét. A fiatal pár most azt tervezi, hogy ha lesz elég pénzük, az esküvőt is Disneylandben fogják tartani.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top