Család

Csúnyán megsértette egy aldis vásárló az anyát és fiát

Épp az Aldiban vásárolt kisfiával az anya, amikor egy idegen odalépett hozzájuk és kritizálni kezdte a gyerek viselkedését.

Hannah Sewellt megdöbbentették és megrázták a bántó szavak, melyekkel kisfiát, Cadent illette a nő. A vásárlót az zavarta, hogy a kisfiú fel-le ugrándozott, amikor meglátott egy, a kedvenc almáját tartalmazó szatyrot. Az idegen szerint Caden viselkedése nem volt helyénvaló. Hannah nyílt levélben reagált az éles kritikára a Facebookon:

„Az aldis nőnek üzenem, aki elérte, hogy a fiam és én is egy nagy darab sz@rnak érezzük magunkat. Sajnálom, hogy akkora ügynek érezted azt, hogy a fiam izgatott, hogy meg kellett kérned arra, hogy »kontrolláljam őt, mert az emberek itt vásárolni próbálnak«.”

Forrás: Facebook

Az anya azt állítja, hogy megpróbált bocsánatot kérni a vevőtől, de ő csak forgatta a szemeit, és megszakította Hannah mondandóját, majd lehajolt Cadenhez, hogy külön beszéljen vele.

„Nem tudom, hogy észrevetted-e, amikor lehajoltál, hogy Caden ismét izgatottá vált, mert azt gondolta, köszönni szeretnél neki. Régebben félt az idegenektől, de dolgozunk rajta. De ahelyett, hogy köszöntél volna, egyre csak közeledtél az arcához, és azt kérdezted: »Mi a baj veled, az anyukád soha nem visz el sehová?« Miután megkérdezted, miért nem válaszol, közöltem veled, hogy képtelen beszélni, akkor felnevettél, és azt mondtad, nem meglepő, hisz egy boltban sem tud rendesen végigmenni. Majd sarkon fordultál, és elmentél. Valószínűleg nem is sejted, mennyire összetörted ezzel a kisfiam szívét.”

Hannah-t annyira megrázta a konfrontáció, hogy fiával azonnal otthagyták a boltot, és beültek Caden kedvenc helyére, a Wendy’s-be, de a fiú túlságosan szomorú volt ahhoz, hogy egyen.

„Annak ellenére, hogy a kedvenc almája és más finomságok voltak előtte az asztalon, nem volt izgatott, nem mosolygott vagy ugrált, csak szomorúan üldögélt. Remélem, most boldog vagy.”

A poszt több mint 268 ezer lájkot kapott, rengetegen megosztották és kommentelték, természetesen a legtöbben a gyereket védelembe véve.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top