Család

Elképesztő hajzuhataga van ennek az 5 évesnek

Tizenkét fotójával berobbantotta az Insta-fiókját: több mint 50 ezres már a rajongótábora. Képein mindent visz az eszméletlen hajkoronája.

Az izraeli Tel-Avivban élő Mia Aflalo haja egyáltalán nem hasonlít a kortársaiéhoz. Hihetetlen hajzuhataga van, amelyre azonnal felfigyeltek a közösségi médiában, és csak hüledeznek a fotói láttán. Nem csoda, hogy már az 50 ezret is átlépte Insta-követőinek száma.

Az 5 éves kislány gyakran áll modellt elbűvölő ruhákban, tökéletes sminkben és kiengedett hajjal, akár egy díva. Stylistja, Sagi Dahari szerint Miával nagyon könnyű együtt dolgozni. Nem nyafog, nem panaszkodik, türelmesen várja, amíg elkészül a frizurája, és mindenkire mosolyog.

 

Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) által megosztott bejegyzés, Márc 22., 2018, időpont: 12:26 (PDT időzóna szerint)

 

Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) által megosztott bejegyzés, Febr 28., 2018, időpont: 9:40 (PST időzóna szerint)

Bár a fotóin inkább néz ki minifelnőttnek, mint gyerekmodellnek… Ezt az instások egy része szóvá is teszi, azt javasolva Mia szüleinek, hogy hagyják meg őt gyereknek, amíg lehet; engedjék játszani, s álljanak le azzal, hogy mutogatják őt a világnak, akár egy játék babát, a net ugyanis tele van „beteg emberekkel”.

 

Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) által megosztott bejegyzés, Dec 10., 2017, időpont: 7:33 (PST időzóna szerint)

 

Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) által megosztott bejegyzés, Jan 11., 2018, időpont: 7:31 (PST időzóna szerint)

Akadnak azonban olyanok, akik inkább Mia eszméletlen hajkoronája miatt aggódnak, mondván, az ő korában talán még nem kéne hajsütő vassal és hajlakkal „kínozni”, mert könnyen roncsolhatják a haját, emiatt pedig majd hamar hullani kezdhet.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top