Család

Szépségkirálynőt faragott kislányából az anya

Édesanyja szerint azért tett jót kislányának a szépség-királynősködés, mert így végre „kibújt a csigaházából”.

Forrás: HotSpot Media

Madara Zilberte 13 000 fontot (majdnem 5 millió forintot) költött arra, hogy 7 éves kislányából, Tinából szépségkirálynőt faragjon. Bár feddő pillantásokat kap az idegenektől, sőt saját családja sem ért egyet döntésével, az anya szerint így tudott félénk lányából magabiztos hercegnőt varázsolni. Tina már 20 szépségversenyen szerepelt, kettőn díjat is nyert. Az eseményeken a kislány talpig sminkben, műkörmökkel és rövid topokban szerepelt. Ez érthetően váltott ki sok emberből nemtetszést, de Madara azt mondja, hogy Tina maga akart így kinézni, amikor egy gyerekszépségversenyt látott a tévében.

„Tina beleszeretett a felvonuló kislányokba, ő is egy akart lenni közülük, és a végén már könyörgött, hogy ő is felléphessen. Nem bántam, hogy egy vagyont kellett kifizetnem, mert a versenyek boldoggá teszik a lányomat, és végre kibújt a csigaházából” – mondta el az anya.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top