Család

Letartóztatták az anyát, aki magára hagyta 4 éves lányát, majd bulizni ment

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 29 éves anyát Arizona államban vasárnap reggel, miután beismerte a hatóságoknak, hogy magára hagyta négyéves kislányát éjjel, mialatt ő partizott.

Alexandra Ciliento szombat éjjel 11-kor ment el otthonról, négyéves kislánya így egész éjjel és másnap reggel is felügyelet nélkül volt. A kislány vasárnap reggel 6:20-kor felébredt, és átkopogott a szomszédokhoz, akiknek elmondta, hogy órák óta egyedül van otthon.

Képünk illusztráció – forrás: pixabay

A rendőrséget a szomszédok értesítették, miután több mint egy órát vártak arra, hogy Ciliento hazaérkezzen. Viszont a nő nem érkezett meg, Scottsdale belvárosában állították elő a rendőrök, és vitték be a kapitányságra, közben értesítették négyéves kislány apját is a történtekről, aki nagyon ideges lett a hír hallatán.

„A nő nem gondoskodott a gyerek felügyeletéről, nem hívott bébiszittert sem a kislányához” – mondta a rendőrség. A kislányra most édesapja vigyáz.

A nőt gyermekveszélyeztetéssel gyanúsítja a rendőrség, ellene a gyámhatóság is eljárást indított.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top