Család

Betartatta szülei felelőtlen ígéretét az autista fiú, már 1000 kocsmát meglátogattak

Sokak bakancslistáját váltotta valóra az a brit család, akik az Egyesül Királyságban lévő összes Wetherspoon pubot végiglátogatták. Most vannak túl az ezrediken.

Már az 1000. Wetherspoon pubot látogatott meg egy brit család, miután megígérték autista fiúknak, hogy felkeresik az összeset.

Az egész 10 éve, egy meggondolatlan kijelentéssel kezdődött, amikor az akkor még csak 17 éves Christynek megígérték szülei, hogy az ország összes Wetherspoon pubját felkeresik. Az ígéret el is sikkadt volna, ha az autizmussal élő Christy 18 évesen nem emlékezteti szüleit az ígéretükre.

Így útra keltek, és az első hat évben kipipáltak 900-at az Egyesült Királyság területén található pubokból, azóta már csak az újonnan nyíló egységekbe látogatnak el.

Shelia, a 61 éves édesanya, a férje, Keith és fiuk, Christy a múlt héten meglátogatták az ezredik pubjukat Sommersetben.

„Az egyetlen pub, ahol nem voltunk még, az a Heathrow repülőtér 5. termináljában, a biztonsági zónán belül található. Úgy fogjuk tervezni a következő szabadságunkat, hogy útba tudjuk majd ejteni” – árulta el Shelia.

Illusztráció – forrás: pixabay

A Wetherspoon alapítója is reagált a fantasztikus teljesítményre. Tim Martin szerint csodálatos eredmény, amit a család közösen elért. „Az évek alatt több tízezer kilométert kellett utazniuk, hogy az összes kocsmánkat felkeressék. Nagyra értékeljük a hűségüket, elkötelezettségüket és bizalmukat, bízunk benne, hogy még évekig hódolnak majd ennek a hobbinak.”

Ladbible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top