Család

Interneten árulta barátnőjét a sértődött férfi

Megharagudott a barátnőjére, ezért bosszúból meghirdette őt az eBayen mint használt járművet. A személyes tréfából világraszóló botrány lett, a hirdetést végül az oldal leszedte.

Sajátos bosszút állt barátnőjén egy sértődött férfi, aki úgy érezte, párja hanyagolja őt közös vásárlásaik alatt, ezért feltette a nőt az eBayre mint egy használt autót, még viccesnek szánt leírást is adott.

„Barátnő eladó!

Teljesen rendben van, de egy idő után zümmögni kezd, amit nem tud abbahagyni. A karosszéria meglehetősen rendben van, de közelről már látszanak a kopás jelei. (Csak őszinte vagyok.) Sérülésmentes, de a használat nyomai azért látszanak. Jusson eszedbe, amikor ajánlatot teszel, hogy már 37 éves.

Reggelente temperamentumos lehet, de miután bemelegedett, a nyafogás zaja csökken valamelyest, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen elmúlik.

A hátulja kicsit szivárog, de nincs semmi olyan, amit ne tudnál csatlakoztatni hozzá.

Gumiabroncsok nincsenek.

Bármilyen megoldás érdekel, akár egy fiatalabb modellre is elcserélném.”

Forrás: pixabay

A hirdetést Dale Leeks adta fel, azt gondolta, hogy senki sem fogja majd látni, de ehelyett egy nap alatt 81 ezren kattintottak a hirdetésre, és több mint százan licitáltak barátnőjére, Kelly Gravesre, elérve a 70 ezer fontot (25 millió forint). Az érdeklődők között voltak hasonlóan viccesnek gondolt hozzászólások, de akadtak olyanok is, amelyek komolyan vették a hirdetést.

Végül az eBay lépett és arra hivatkozva, hogy Dale megsértette az emberi testrészek kereskedelmét tiltó szabályukat, eltávolították a hirdetést.

Az egész történeten végül nagyot kacagott a pár, bár egyes internetezők szerint súlyos bűncselekményt követtek el a hirdetés feladásával.

DailyHunt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top