Család

Hárman ültek a motoron, amit egy hároméves kisfiú vezetett – videó

Egy hároméves kisgyerek vezeti azt a robogót, amin rajta kívül még két felnőtt férfi is utazik, és látszólag nagyon büszkék a fiatal sofőr teljesítményére.

Hárman ülnek egy motoron egy Indiában készült felvételen. Aki nem egy kő alatt élt eddig, számos hasonlót láthatott, viszont olyat talán egyet sem, amiben egy hároméves kisgyerek vezetné a járművet.

Márpedig a lenti felvételen pont ez látható. Két felnőtt férfi ül egy nem éppen lassan haladó motorkerékpáron, legelöl pedig egy hároméves gépészkedik, és próbálja a sávban tartani a motort, bukósisak egyikük fejét sem védi. A FoxNews szerint az indiai Haryana tartományban készült képsoron a motoros kisgyerek legalább 64 km/h-val halad.

A videó szerencsére nem bukással ér véget, de a kontinensnyi országban évente mintegy 150.000 közúti haláleset fordul elő, ezek felében motorosok vesztik életüket.

Hivatalosan 16 év felett szerezhető jogosítvány 50 köbcentinél kisebb motorokra Indiában. A bukósisak viselése is kötelező, bár néhány vallás tagjai mentességet élveznek ez alól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top