Család

Négy testvért fogadtak örökbe, így már 10 gyereke van a házaspárnak

Nem akarták, hogy a testvérek el legyenek választva egymástól, ezért mindannyiukat befogadták.

Az ohiói Michelle és Don Beauchene akkor találkoztak egymással, amikor már mindkettejüknek voltak gyerekeik előző kapcsolataikból, akiket ők neveltek. Ezért amikor összeházasodtak, eleve hat gyerekkel, nyolcfős családként kezdték meg közös életüket.

Michelle Beauchene ezután egy keresztény óvodában kezdett dolgozni, ahol megismert egy Lily nevű kislányt. A lánynak nem voltak szülei, Beauchene-ék pedig a befogadása mellett döntöttek. Mint később kiderült, Lilynek van egy testvére is, Lucy, a házaspár pedig őt is örökbe fogadta. Ekkor még a gyerekek háromévesek sem voltak.

Ám nem sokkal később a házaspár a híradóban hallott egy májátültetésre szoruló, Jamie nevű kislányról. A csattanó az, hogy ő is Lily és Lucy testvére, mint kiderült. Ezért őt is örökbe fogadták, sőt a felbukkanó negyedik testvért, Jeremiah-t is. Úgyhogy most 12-en vannak a családban szülőkkel együtt. Behívták őket a Good Morning America műsorba, ahol megajándékozták őket a Hyundai legújabb, nyolcüléses családi autójával.

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top