Család

Ez történik, ha nős férfi szeretője leszel

Tudod, hogy nem lehet jó vége, de vajon tisztában vagy pontosan azzal, mi vár rád, ha szerető leszel?

Robyn Wahlgast párkapcsolati szakértő segítő szándékkal írta össze, hogy mi várható, ha úgy döntesz, hogy szeretője leszel egy nős férfinek.

1. Egy megtört kapcsolatba lépsz bele

Hízelgő persze, hogy azt érezteti veled a férfi, hogy különlegesebb vagy, mint a felesége. De azt is tudnod kell, hogy aki már szeretőt keres, annak van a háta mögött egy megtört házasság, amiből még nem volt bátorsága kilépni.

2. Te leszel a férfi a kapcsolatban

Az elején még nagyon vadászik rád a férfi, hiszen álmai netovábbja vagy a szerinte unalmas felesége mellett. De aztán eltelik egy kis idő, és rájössz, hogy igazából neked kell rá vadásznod, mert te elérhető vagy, ő viszont foglalt. A végére eljutsz odáig, hogy megcsappan az önbizalmad, bizonytalan leszel a férfi érzéseiben, és úgy érzed, téged nem lehet eléggé szeretni.

szerető nős férfi

Részlet a Mad Men – Reklámőrültek című sorozatból – Forrás: iMDb

3. Egy fantázia kedvéért félreteszed az életed

Te leszel az, aki a konferenciára járó férfit várod a hotelszobában, vagy aki vágyakozik egy nős kolléga után. Azt érdemled, hogy valakinek a legfontosabb legyél, nem csak egy második választás.

4. Ketten kellenek egy rossz házassághoz

A férfin ugyanúgy múlik az, hogy a házassága tönkremegy, mint a feleségen. Ne hidd el, ha azt meséli, hogy csak a felesége a hibás mindenért, mert egy sárkány, és különben is őrült. Valószínűleg a férfinak is vannak olyan dolgai, amik hozzájárultak a házasság romba dőléséhez.

5. A férfi elvan ebben a helyzetben

Gyakran a férfi sosem teszi meg a végső lépést, nem fog elválni, hiába várod. Kettéválasztja az otthoni és a szeretős életét, nem érez feltétlen késztetést arra, hogy válasszon a kettő között. Nem tudod megváltoztatni, ne erőlködj, inkább koncentrálj a saját boldogságodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top