Család

50 év után bontotta ki a karácsonyi ajándékot, amit volt barátnőjétől kapott

Ötven évvel ezelőtt, karácsony előtt szakított barátnője az akkor 17 éves Adrian Pearce-szel, akit annyira megviselt a dolog, hogy ki sem nyitotta a lánytól kapott karácsonyi ajándékot. Fél évszázadot várt vele, mire rászánta magát a dologra.

A kanadai Adrian Pearce 1971 karácsonyán mutatta be otthon első komoly barátnőjét, a 17 éves Vicki Allent, de úgy tűnt, a lány mégsem gondolja annyira komolyan, mert még az ünnepek alatt dobta a szintén 17 éves Adriant. A lánytól kapott karácsonyi ajándékát a fiú akkor nem nyitotta ki, mint ahogy a következő 5 évtizedben is bontatlan maradt az apró csomag.

Csütörtökön viszont végre rászánta magát, hogy a CBC News kamerája előtt kinyissa az ajándékot, volt barátnője, Vicki társaságában, egy kisebb show keretében.

A fél évszázados csomagolás Kim Grove grafikus könyvét, a Love Is … című munkáját rejtette, amely remek állapotban maradt az elmúlt 50 év alatt.

Vicki a kamerának elmondta, hogy megdöbbent, mikor megtudta, hogy Adrian nem bontotta ki a karácsonyi ajándékát ötven éven keresztül, de most örül, hogy így alakult.

Adrian az ötven év alatt elvett egy másik nőt, két gyermekük született, de saját bevallása szerint családja jó barátja Vicki családjának.

Fox News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top