Család

Köszönőlevelet írt a rendőröknek az otthonról elszökött kislány, amiért megtalálták

Levélben köszönte meg a rendőröknek a kislány, hogy megtalálták őt, miután elszökött otthonról.

Megható levelet írt a rendőröknek és édesanyjának egy nyolcéves kislány azután, hogy elszökött otthonról, és eltévedt az erdőben, ahol később szerencsésen megtalálták.

A kézzel írt levélben a kislány bűnbánóan bocsánatot kér azért, amiért eltűnésével rabolta a rendőrök idejét, és megijesztette szüleit és nővérét is. „Nagyon rosszul érzem magam emiatt” – írja.

Emellett köszönetet is mond a cheshire-i rendőrségnek, amiért vigyáznak az emberekre, és megígéri, hogy soha többet nem fog ilyet tenni.

A levelet a rendőrség hozta nyilvánosságra a Twitteren, ahol azt írják, nem kell bocsánatot kérnie tőlük a kislánynak, de meghatotta őket a 8 éves levele, és sokat jelentenek számukra az írott sorok.

Így szól a teljes levél:

Nagyon sajnálom, amiért anyukám felhívott benneteket, miután elszaladtam. Soha többé nem teszek ilyet, és tudom, hogy apa és anya nagyon aggódott, amikor eltűntem. Bár nem mentem messzire, tudom, hogy a nővérem is nagyon megrémült. Megígérem, hogy soha többé nem fogok ilyet tenni, és sajnálom, hogy pazaroltam az időtöket.

Nagyon rosszul érzem magam emiatt.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top