Család

Kihívta a rendőrséget egy 9 éves, mert elégedetlen volt az ajándékokkal

Rendőri segítséget hívott egy német kisfiú, mert nem az volt a karácsonyfa alatt, amit kért. A rendőrök jól kezelték a helyzetet.

Elégedetlen volt a karácsonyi ajándékaival, ezért rendőrt hívott egy kilencéves német kisfiú. A wilhelmshaveni (Frízföld) rendőrkapitányság közleménye szerint az Északi-tenger partján fekvő Zetelben egy “feldühödött” kilencéves gyerek hívta fel a rendőrség számát azzal, hogy egyáltalán nem azokat az ajándékokat találta a karácsonyfa alatt, amelyeket megrendelt a Télapótól. 

Az idős tettes. Forrás: pixabay

 Nyugalmas nap lévén a rendőrök kimentek a helyszínre, ahol a beszámoló szerint “egy nagyon dühös gyereket” találtak. Hogy lecsillapítsák a kisfiút, és segítsenek helyreállítani a családi békét, az egyenruhások is bekapcsolódtak az ügybe, összevetették a kívánságlistát a kapott ajándékokkal, és megállapították, hogy a fa alatt lévő finomságok és játékok valóban nem azonosak a listán szereplő dolgokkal. 
    
Idős kora miatt a Télapó miatt valószínűleg összecserélt két listát – zárták le a “vizsgálatot” a rendőrök a gyermek számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top