Család

Testsúlya miatt alázták meg a 2 éves kislányt az óvodában

Az esetről egy videó is kikerült az Instagramra, a szülők megdöbbentek.

Kiakadtak a szülők azon a közösségi médiában terjedő videón, amelyben egy felnőtt a testsúlya miatt aláz meg egy 2 éves kislányt egy philadelphiai óvodában.

A videóban ez hangzik el:

Ha nem tűnsz el előlem a nagy hájas seggeddel… A szüleidnek abba kellene hagyniuk az etetésedet.

A kislány nagynénje, Jennifer Ortiz azt mondta: nem tudja, ki készítette az Instagramon megjelent videót, de felismerte képsorokon az unokahúgát, Aubureyt az Amazing Kidz Academy nevű napköziotthonban.

Az eset után az óvoda társtulajdonosa közleményt adott ki, amelyben sajnálatát fejezte ki az érzéketlen videó miatt. Hozzátette, hogy a felvételt nem óvodai alkalmazott készítette.

Miután az ügyet kivizsgálták, kiderült, hogy egy szülő rögzítette a megalázó jelenetet. Az édesanya elnézést kért, és ostoba hibának nevezte a tettét. Azt mondta, ő sem bírná elviselni, ha valaki ezt tenné a fiával.

A nagynéni azonban ezzel nem elégedett meg, azt szeretné, hogy az óvoda nagyobb felelősséget vállaljon azért, hogy az anya egyáltalán videót készíthetett az esetről az intézmény falain belül.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top