Család

11 feleség, akiket elképesztő humorérzékkel áldott meg a sors

Nektek melyik fotó a kedvencetek?

Jól tudjuk, hogy a házasélet néha nagyon kemény munkát igényel – mindkét fél részéről. Egy kis humor azonban minden kapcsolat alapfeltétele. Az alábbi képösszeállításban a világ legviccesebb feleségeivel ismerkedhettek meg.

1. „A feleségemmel megegyeztünk, hogy közös fogyókúrába kezdünk. Ma teljesen véletlenül ráakadtam a dugicsoki-készletére. Hát nem ügyes? Sosem kerestem volna a tamponos dobozban!”

Imgur

2. „A feleségem nem valami jó szakács, ha őszinte akarok lenni, kimerül a tudománya a szendvicskészítésben. Azt viszont nagyon jól csinálja! Éppen ezért elneveztem »szendvicskészítő«-nek. Nem ült nála annyira a humorom most, mert ezzel lepett meg ma.”

Imgur

Imgur

3. „A feleségem vett az egy életnagyságú csontvázat, csak azért, hogy ezzel a látvánnyal fogadhasson, amikor hazaérek.”

Reddit

4. „A férjem fogadott velem, hogy nem tudom levágni a lábszőrét anélkül, hogy felébredne az alvásból. Természetesen szálanként le tudtam volna vágni az egészet, de inkább csak belenyirkáltam, grátiszként kifestettem a lábkörmeit.”

Reddit

A többi poént nézd meg itt:

 

(Lolz.cafeblog.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top