Család

A zseniális karikatúráiról híres házaspár elmesélte, hogyan küzdöttek a teherbeesésért

A napokban jelentették be, hogy gyereket várnak.

Korábban mi is megmutattuk már Yehuda Adi Devir rajzait, amelyek zseniálisan illusztrálják, milyen házasságban élni. Az izraeli grafikusnak nem véletlenül van már csaknem 4 millió követője az Instagramon.

Yehunda fergeteges karikatúrái az elmúlt év során arról szóltak, hogyan próbál a páros teherbe esni: megmutatta, hogyan kellett bemagolniuk a peteérés pontos időpontját, és hogyan készült felesége, Maya a gyerekvállalásra.

A napokban pedig bejelentették a nagy hírt: kisbabájuk lesz. Elmondásuk szerint azonban nem ment minden zökkenőmentesen.

Már egy éve próbáltunk teherbe esni

– emlékezett vissza Yehuda. Mint mondta, nagyon nehéz volt számukra, amikor újból és újból kiderült, hogy abban a hónapban sem fogant meg a gyerekük. De egy pillanatra sem adták fel a reményt:

Olyan régóta vagyunk együtt, hogy a barátságunk és a szerelmünk mindig erős marad. Úgy érzem, bármit képesek vagyunk elérni, ha együtt vagyunk. A kihívások csak erősebbé tesznek minket

– tette hozzá.

A híres páros december 20-án tette meg a nagy bejelentést – stílszerűen egy újabb illusztrációval. Azért osztották most meg a történetüket a sajtóval, hogy reményt adjanak azoknak, akiknek szintén gondjaik akadnak a teherbeeséssel. 

(My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top