Család

Szívmelengető ok miatt van két apukája ennek a kislánynak

A két férfi nem él azonos nemű házasságban, csak mindent megtesznek a kislányért.

Hatalmas sikere van a neten annak a fotónak, amelyen egy imádni való kislány és két apukája látható az apa-lánya tánc előtt.

A két férfi nem él azonos nemű házasságban, hanem a lányért megtették, hogy társszülők lesznek, és kevert családban élnek.

A kép bal oldalán Dylan Lenox, a „bónuszapa” látható, aki jelenleg jegyben jár a kislány édesanyjával. A másik férfi, David Lewis pedig a biológiai apa, aki házasságban élt a gyerek anyjával, de elváltak.

Egy különleges családdá váltunk a gyerekünk kedvéért, hogy megismerje a szeretet erejét. De nemcsak egy lányom lett így, hanem szereztem egy testvért és egy legjobb barátot is

– írta a posztjában Dylan, a bónuszapa, akit a hagyományos elnevezéssel valószínűleg mostohaapának hívnánk, de ez nagyon nem illene rá.

Az 5 éves kislány biológiai szülei a válás után döntötték el, hogy a gyerekük boldogsága a legfontosabb, ezért az apa azóta is szoros kapcsolatot ápol a lányával. Közben az anya megismerkedett Dylannel, aki egyből megszerette az akkor 18 hónapos kislányt.

Azóta ők egy család, két egyenrangú apával, mert így a legjobb a gyereknek. Ja, és hogy teljes legyen a kép: a fényképeket a kislány édesanyja, Sarah készítette, aki fotósként dolgozik.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top