Család

„Szeretlek, anya” – megható tetoválások a családról

A tetoválás mostanra már mindenkié, mégis azt, aki tetováltat magára, vagány, kicsit sem érzelgős embernek képzeljük. Ehhez képest szívmelengető tud lenni, ha éppen a családi kötelékek, a szeretet fontosságát fejezik ki egy-egy tetoválással.

Lehet fekete-fehér vagy színes, diszkrét, esetleg nagyon is látványos egy tetoválás, de ha a család fontosságát szimbolizálja, az mindig megható. Tetkót csináltatni amúgy sohasem késő, főleg, ha ilyen szép témát találunk. Ideális azoknak, akik csak egy visszafogott tetoválást szeretnének, állatos vagy virágos szimbólumokkal.

Elefántos családi tetkó

Az egyik legnépszerűbb tetoválós motívum kétségkívül az elefántos. Mi jeleníthetné meg jobban a védelmező, összetartozást, az óvó szeretetet, mint az elefánt?! Magában hordozza még a hosszú élet, a bölcsesség, a kötelék és a stabilitás jelentéseit is. Több elefánt, akár kicsik is, összekapaszkodva menetelnek.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

A végtelen jele

A minimalista stílus az utóbbi időben teret kapott a tetoválások között, köztük pedig a végtelenséget szimbolizáló jel is, amely egy fekvő nyolcas. A végtelenséget szimbolizálja, ebben az esetben – akár névvel ellátva – a család iránti el nem múló szeretetet. Csuklóra, alkarra ideális és elegáns tetoválás lehet.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Családfa

Egy gyönyörűen megrajzolt növénnyel, virággal, amely a család történetéhez kapcsolódik, ugyancsak szimbolizálhatjuk annak jelentőségét. Ha nem csak a szűk családunkra koncentrálunk, a családfa a legkifejezőbb motívum. Ez tetszés szerint variálható, lehet csak kezdőbetűket rajzoltatni az ágakra, vagy stilizált madarakat, lepkéket, virágokat. Akitől nem áll távol a keleti kultúra, annak a cseresznyefa a legjobb választás.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top