Család

Meghatódott az apa a repülőtéri jelenettől, ilyen életet szeretne a kislányának

Nagyon megérintette, hogy egy idegen mennyire kedves volt a kislányával, és milyen jól eljátszottak együtt.

Az internet sztárja lett az a férfi, aki nem csinált más, csak játszott és kedves volt egy 16 hónapos kislánnyal a repülőtéren.

Kevin Armentrout amerikai motivációs előadó a kislányával várakozott a gépükre, amikor a kíváncsi gyerek körbesétált, mindenkinek köszönt, majd odament egy férfihez. A férfi megkérdezte tőle, hogy odaül-e a mellé.

A férfi elővette a tabletjét, megmutatta a kislánynak, hogyan lehet rajzolni a képernyőre, aztán rajzfilmeket néztek, a lány pedig megkínálta ropogtatnivalóval. A közös időtöltés nem volt rövid, nagyjából 45 percig szórakoztak együtt.

A férfiról kiderült, hogy Joseph Wrightnak hívják, és területi értékesítési vezető az oklahomai Samsungnál.

Az édesapa nagyon meghatódott, hogy egy idegen ennyire kedves volt a gyerekével. Miközben nézte őket, azon gondolkozott, milyen csodálatos, hogy a különböző nem, emberi rassz, generáció ellenére mennyire össze tudtak kapcsolódni.

A Facebookjára kitett posztban ezt írta az édesapa:

A különböző nézetek miatt mélyen megosztott országban olyan életet szeretnék a kislányomnak, amely tele van ehhez hasonló pillanatokkal. Nem liberális vagy konzervatív republikánus, vagy demokrata, szocialista vagy kapitalista, csak EMBERI. Joseph, köszönöm, hogy megmutattad a kislányomnak milyen a kedvesség és az együttérzés. Vidd tovább a fényedet a világban.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top