Család

Külön Tindert fejlesztettek a kutyáknak

Persze nem azért, hogy könnyebben randizhassanak: az örökbefogadóknak segíthet az új alkalmazás.

A Tinder mintájára készült el a mobilapplikáció, amelynek célja, hogy a közeli menhelyekre került kutyák könnyebben gazdára találjanak.

A litván állatbarátok által fejlesztett GetPet megjelenésében és működésében is a népszerű randiappra emlékeztet, csak itt kutyákat pörgetnek a felhasználók. Ha egy kutya „megtetszik” a potenciális gazdinak, ugyanúgy jobbra kell húznunk a képet, mint a Tinder esetében. A felfelé pöccintéssel további információt láthatunk az állatról, a balra pöccintéssel pedig a következő kutyusra ugrunk. Persze jelentős különbség, hogy a kutyáknak itt nem kell lájkolniuk a mi képünket ahhoz, hogy összejöhessen a „randi”.

A GetPet még csak egy hónapja érhető el, de naponta több száz újabb felhasználó kattint a letöltésre. Az alkalmazás egyelőre csak kutyákat szerepeltet, de a tervek szerint idővel macskák és egyéb háziállatok is megjelennek majd a kínálatban.

(AP News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top