Család

Meghan hercegné ebben sem követi a hagyományokat

Nem akarja, hogy „öltönyös férfiak” segítsék világra a gyermekét.

A királyi család szülész-nőgyógyászai, Alan Farthing és Guy Thorpe-Beeston helyett Meghan hercegné saját orvoscsapatot választott szüléséhez, melyet egy doktornő vezet, akinek a nevét azonban nem hozzák nyilvánosságra – értesült a Daily Mail

Meghan hercegné (Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

Katalin hercegné, illetve az uralkodócsalád más tagjainak szüléseinél is Farthing és Thorpe-Beeston segédkezett, ám Meghan nem kér belőlük, ugyanis nem akarja, hogy „öltönyös férfiak” segítsék világra a gyermekét.

Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke várhatóan még ebben a hónapban megszületik, ám ez a szülés sok mindenben eltér majd a hagyományoktól. Jó esély van rá, hogy a baba nem a St. Mary’s kórházban, hanem egy másik intézményben, legnagyobb valószínűséggel a Firmley Park Kórházban látja majd meg a napvilágot. A szülés napján azonban várhatóan nem láthatjuk még a csecsemőt és szüleit, ugyanis a hercegné Katalinnal és Dianával ellentétben nem hajlandó megjelenni a nyilvánosság előtt, inkább a gyermekére akar koncentrálni, anélkül, hogy rajta lenne a nyomás, hogy tökéletesen kell kinéznie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top