Család

Meglepő dolog miatt szálltak bele a trollok a terhes modellbe

Ha valakinek nagy a hasa, az a baj. Ha kicsi, akkor meg az.

Rászálltak a trollok egy 5 hónapos várandós modellre, mert szerintük túl kicsi a terheshasa. A Londonban élő, de ausztrál származású Belle Lucia 17 hetesen osztotta meg a több mint egymillió követőjével, hogy gyereket vár.

A jókívánságok mellett azonban rosszindulatú megjegyzéseket is kapott a 24 éves modell. Többen azt vetették a szemére, hogy nem is néz ki terhesnek, annyira kicsi a hasa. Volt, aki azt írta, hogy Lucia valószínűleg 9 hónaposan is vékonyabb lesz, mint ő valaha.

A modell így vágott vissza a testgyalázó trolloknak:

Az, hogy nem úgy nézek ki, ahogy szerintetek kellene, még nem jelenti azt, hogy a terhességem egészségtelen, vagy a sovány várandósságot népszerűsítem. Ilyen a testem, és nem tudok változtatni rajta, ha nem úgy néz ki, mint más nőké. A testgyalázás nem oké, függetlenül attól, hogy valaki nagyobb vagy kisebb, mint a többiek.

A modell egyébként arról is beszámolt, hogy élete legnagyobb élménye a terhessége, annak minden szépségével és nehézségével.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top