Család

Ezek a cicák nem győznek hízelegni a rendőrnek, aki megmentette őket

A vonzalom kölcsönös!

Két texasi rendőr éppen egy bolti lopás ügyet fejezett be a helyi TJ Maxx áruházban, amikor egy egészen más dologban kértek tőlük segítséget: két kiscica egy autó alá szorult a bolt parkolójában.

Ahogy az autó alá néztek, megtalálták a két, pár hetes cicát a lökhárító mögött, ahová valószínűleg az anyjuk tette őket – az autó tulajdonosa leszögezte, hogy neki nincs macskája, és nem tudja, hogy kerültek oda. Amikor kiderült, hogy pontosan hol vannak a cicák, Joe Bob Adkins óvatosan benyúlt a kocsi alá, és finoman kihúzta a nyávogó, riadt cicákat.

Fotó: Arlington Police Department/Facebook

A kocsiban magukhoz ölelte őket, így próbálva megnyugtatni a kis állatokat, akik azonnal vették a lapot, és nagy örömmel bújtak megmentőjükhöz.

Fotó: Arlington Police Department/Facebook

Az állatorvos elmondta, hogy a cicák nagyjából hathetesek, és azon kívül, hogy kicsit éhesek, semmi bajuk nincs. A rendőrök cumisüvegből etették meg a kis állatokat, és már csak egy kérdés maradt: a cicák elhelyezése.

Fotó: Arlington Police Department/Facebook

Adkins rendőr azonban percről percre jobban megszerette a két nyávogó jószágot, így mire ide jutottak, már tudta, hogy aznap két új családtaggal fog hazatérni. Az áruház emlékére TJ és Max lesz a nevük.

Fotó: Arlington Police Department/Facebook

(The Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top