Család

Meghan hercegné édesanyja nem maradt a lánya és unokája mellett

A nagymama már vissza is utazott az Egyesült Államokba.

Meghan hercegné édesanyját a minap Los Angelesben látták kutyát sétáltatni, ez pedig azt jelenti, hogy nem maradt különösebben sokáig lányával és május 6-án született unokájával, Archie Harrisonnal.

Doria Ragland még április végén érkezett a szigetországba, hogy a szüléskor és az azt követő időszakban Meghan mellett legyen. Korábban egyébként felröppentek olyan hírek is, hogy az Amerikában élő nagymama esetleg az Egyesült Királyságba költözik, és lánya családjával él majd, ám ezt később cáfolták.

Doria Ragland és Meghan hercegné, korábban (Getty Images)

A királyi család szakértője, Katie Nicholl a Grazia magazinnak úgy nyilatkozott: Meghan és Harry nem fogadott fel túl népes személyzetet új otthonába. Nincs például szakácsuk, de egyelőre dadát sem fogadtak kisfiuk mellé.

Sajtóértesülések szerint a hercegné egyébként a dadát illetően sem szándékozik követni a tradíciókat. A királyi család tagjai ugyanis a Norland College-ban végzett, brit dadákra szokták bízni gyermekeiket, Meghan azonban amerikai dadust szeretne babája mellé.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top