Család

Frenetikus fotósorozattal ünnepelték a szülők legkisebb lányuk kirepülését

Nem olyanok, mint akiket megrázott, hogy egyedül maradnak.

A legtöbb szülő kicsit elszomorodik, mikor szemük kicsi fényei végleg kirepülnek a családi fészekből. Nem így Amy és Randy English, akik fotós lányuk, Haley Jones kiköltözésével végre megünnepelhetik azt, hogy kettesben maradtak.

Legalábbis a szintén Haley által készített, frenetikus fotósorozatból ez derül ki. Amikor a lány kiköltözött a szülői házból, azt találták ki, hogy egy „üres fészek” fotózást fognak tartani. Haley a házuk előtt fotózta le a szüleit a két kutyájukkal, az egyik fotón szereplő táblácska szerint a „két kedvenc gyerekükkel”.

Fotó: Haley Marie Photography/Facebook.

Egy másik fotó a népszerű terhesfotózás-témát újítja meg: „0 gyereket várunk 2019 júniusára.”

Fotó: Haley Marie Photography/Facebook.

A harmadik fotó két részből áll: „Annyira szomorúak vagyunk” – tartják a kezükben a bánatos képű szülők a táblát az első felén. „Csak vicceltünk” – kacagnak a másodikon.

Fotó: Haley Marie Photography/Facebook.

Akármennyire keserédes az elválás, azért az biztos, hogy ez a házaspár szélesebben vigyorog, mint sokan az esküvőjük napján.

Haley posztja több mint 83 ezer reakciót kapott, ami nem is kicsit megdobta a lány induló fotós vállalkozását. Talán ez volt a szülők felnőtté válási ajándéka.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top