Család

György herceg nagyon segítőkész és udvarias

Íme egy újabb bizonyíték, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné nagyon jó szülők.

Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek a lehetőségekhez képest normális gyermekkort biztosítani fiaiknak és lányuknak. A nevelési módszerük pedig, úgy tűnik, működik, legalábbis a Waitrose szupermarketlánc egyik alkalmazottja által elmondottak alapján mindenképp.

A hercegi család ugyanis rendszerint házhoz szállíttatja a bevásárlást norfolki házába, ahol gyakran töltik a hétvégéket és az iskolai szüneteket. A futárt azonban nem egy alkalmazott, hanem Vilmos herceg és György herceg szokta fogadni, akik közösen hordják be otthonukba a megrendelt árut.

György herceg

György herceg (Getty Images)

„György mindig nagyon segítőkész, és minden alkalommal megkérdezi, hogy mit vihet be. Nagyon kíváncsi gyerek. Könnyebb zacskókat adnak neki. Ez is mutatja, hogy Vilmos mennyire józan ember, és azt akarja, hogy a fia úgy nőjön fel, hogy udvarias és segítőkész legyen másokkal” – mondta a Waitrose dolgozója.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top