Család

David Beckham ismét szájon puszilta a lányát, tombolnak a trollok

„Minden gyerekemet megpuszilom a száján.”

Még 2017-ben David Beckham alapos felháborodást okozott az Instagramon, amikor feltöltött egy fotót, amelyen az akkor ötéves lányát, Harpert a száján puszilja meg. Bár a kommentelekők közül sokan bírálták, Beckham már akkor is kiállt az igazáért: minden gyermekével hasonlóan fejezi ki a szeretetét, mondta.

Ezúttal Victoria Beckham töltött fel egy videót az Insta-storyjába, amelyen Harper és David miami nyaralásuk alkalmával megismétli a szájra puszis mutatványt. Míg vannak, akik mindössze a szeretet kifejeződéseként látják ezt, bizonyára ezúttal is sokan kifejezik majd ellenérzésüket.

Beckham még 2017-ben ezt mondta erről: „Minden gyerekemet megpuszilom a száján. Na jó, talán Brooklynt nem. Ő már 18 éves, egy kicsit furának találná.” Majd hozzátette: „Mi mindig is szerettük kimutatni a szeretetünket a gyerekeinknek. Megvédjük, gondozzuk, támogatjuk őket, és igen, sokat szeretgetjük őket.”

(Metro)

Kiemelt képünk: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top