Család

Ezért járnak esküvői ruhában bulizni a barátnők

Mindkettőjüket megcsalta a férje, így teszik túl magukat a váláson.

Különleges módon lép túl a hűtlenség okozta sokkon két legjobb barátnő, miután mindkettőjüket megcsalta a férje. A vállalkozó Julie Frug és a fodrászként dolgozó Sarah Kralowski az utóbbi szalonjában találkozott még 2012-ben.

Mindketten házasok voltak, aztán pár évvel később Julie rájött, hogy a férje többször is megcsalta. Miközben Sarah vigasztalta a barátnőjét, néhány hónappal később az ő férje is félrelépett. 2017-ben mindketten elváltak.

Ám ahelyett, hogy eladták volna a menyasszonyi ruhájukat, abban járnak bulizni, rántott csirkét enni, játszani a parkban, borozgatni vagy csak ökörködni a házban. Mindezt pedig az Instagramon dokumentálják.

A duónak több üzenete is van az esküvői ruhák szokatlan viselésével. Szerintük egy válás eleinte nagyon nehéz, szégyent érez az ember, és magát hibáztatja. Pedig velük jobb nem is történhetett volna, mondják.

A menyasszonyi ruhás új élmények miatt már nem is gondolnak arra, milyen volt az esküvőjük annak idején. Folyamatosan nevetnek azokon a vicces dolgokon, amiket mostanában csinálnak a ruhákban.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top