Család

Elhagyta a kiesett fogát a kislány, a tanárnője igazolást írt a fogtündérnek

Szívmelengető módon oldotta meg a tanárnő, hogy a gyerek megnyugodjon.

Egy pennsylvaniai tanárnő bravúros megoldással segített az egyik első osztályos tanítványának, akinek ebéd közben kiesett a foga, de elhagyta azt az iskolában.

A gyerek az eset után nagyon zavart és szomorú volt, mert nem tudta, hogyan tudja meg így a fogtündér, hogy kiesett a foga.

Laura Roth, az Allison Parkban működő Burchfield Általános Iskola tanára úgy oldotta meg a helyzetet, hogy írt egy levelet a fogtündérnek.

Felelősséggel és teljes bizonyossággal állíthatom, hogy Lilynek kiesett az egyik foga az iskolában. Kérlek, tekintsd ezt a levelet a fogkiesés bizonyítékának

– írta a tanárnő a fogtündérnek.

Ilyen egy igazi tanár, aki tudja, mi fontos a gyerekeknek. A pedagógus csak legyintett, amikor a tettéről kérdezték: „Ilyeneket csinálsz, ha tanár vagy. Biztos vagyok benne, hogy tanárok millió ugyanezt tették volna a helyemben.”

Úgy tűnik, a levelet meg is kapta a fogtündér, mert visszaírt a kislánynak, hogy gratulál a harmadik foga elvesztéséhez.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top