Család

Andre Agassi reméli, hogy Steffi Graf nem hagyja el

Pénteken lesz 50 éves a világhírű teniszezőnő.

Közelgő 50. születésnapja alkalmából egy interjúban méltatta 22-szeres Grand Slam-tornagyőztes feleségét, Steffi Grafot az egyik leghíresebb amerikai teniszező, André Agassi.

A 49 éves, nyolcszoros GS-bajnok Agassi a Bildnek úgy jellemezte Grafot, mint aki „az értékei szerint él, hűséges, nem beszél feleslegesen, egyszerűen csak élvezi az életet, és kiváló szellemiséggel rendelkezik”.

Graf pénteken ünnepli majd 50. születésnapját, s 18 évvel ezelőtt ment feleségül Agassihoz, akivel két közös gyermekük van, a 17 éves Jaden Gil és a 15 esztendős Jaz Elle.

Steffi Graf és Andre Agassi

Steffi Graf és André Agassi 18 éve házasok (Getty Images)

„Nem hiszem, hogy egy vagy két gondolatban megfogalmazható, mi a titka a hosszú és boldog házasságnak, de vannak tényezők, amelyekre szükség van hozzá: kell két ember, aki kölcsönösen szereti és tiszteli egymást, és folyamatosan erősíti a másikban a fegyelmet és az elkötelezettséget” – nyilatkozta Agassi.

Arra a kérdésre, hogy mit kíván a feleségének az 50. születésnapján, Agassi nevetve azt felelte: „Csak azt, hogy ne hagyjon el engem! Minden évben azt kívánom neki, hogy maradjon mellettem, és tegyen így a következő 20 évben is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top