Család

Még július sincs, de ez a nő már befejezte a karácsonyi bevásárlást

Ha más nem is, az biztos, hogy neki már nem kell majd stresszelnie az utolsó pillanatban vásárolt ajándékok miatt.
ajándék karácsony facebook fotó

Egy ausztrál édesanya a minap a Facebook-oldalán dicsekedett el azzal, hogy bár még július sincs, ő már végzett a karácsonyi ajándékvásárlással. Mindezt úgy, hogy közzétett egy fotót a családi franciaágyra halmozott ajándékhegyről. A képhez mellékelt szövegből kiderült: a képen az ajándékoknak csupán a fele látható. „Csak a gyerekeknek, a rokonoknak és a gyerekek tanárainak szánt ajándékokat fotóztam le” – idézi a Mirror című brit bulvárlap a nőt, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra.

A bejegyzésből egyébként kiderült az is, hogy az anya karácsony másnapján kezdte az ajándékok begyűjtését, és csak olyan termékeket vásárolt meg, amik legalább 50 százalékkal le voltak árazva. „Ahogy megvásárlok egy ajándékot, rögtön be is csomagolom, hogy a karácsonyi rohanásban emiatt már ne kelljen majd izgulnom” – mondja.

A hozzászólók – meglepő módon – többségében gratuláltak a nőnek, és egyetértettek vele abban, hogy karácsonyi ajándékot a leárazások idején érdemes vásárolni. Te mit gondolsz erről? Írd meg kommentben!

Nyitókép: Facebook

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top