Család

Szétsavazták a netezők a férfi különlegesnek szánt eljegyzési gyűrűjét

Szegény újdonsült vőlegény csak valami igazán különleges gyűrűt szeretett volna, de az internet népe néha egészen kegyetlen!

Ha egy férfi nem romantikus, az a baj, ha romantikus, akkor pedig az. Az újdonsült vőlegény valami olyannal szeretett volna kedveskedni élete szerelmének, ami senkinek sincs. Egyedi eljegyzési gyűrűt készíttetett, amely egy ezüstalapú gyűrű egy szív alakú rubinnal és egy topáz drágakővel. Nem véletlen a drágakőválasztás sem: az ő és jövendőbelije születési ékkövét szimbolizálja ez a két szívecske. 

Az eljegyzési gyűrű fotója bekerült egy Facebook-csoportba, ahol gyakorlatilag szétcikizték a gyűrűt, sokan egy ketchup és mustár összeállításhoz hasonlították…

„Ketchup és mustár kombináció” – írta az egyik. „McDonald’s eljegyzési gyűrűket készített” – szúrta oda egy másik. Persze voltak olyanok is, akik szerint kedves gesztus és egyedi ötlet a születési ékköveket az eljegyzési gyűrűre kérni.

Az ominózus gyűrű Fotó: Facebook

Ti mit szóltok hozzá?

via

(Nyitókép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top