Család

55 évvel fiatalabb férjénél a feleség

A 24 éves Alexis Tadlock korábban nem gondolta, hogy egy 79 éves férfihoz fog majd hozzámenni, de azt mondja, ez a legjobb dolog, ami csak történhetett vele.

A fiatal nő először 2015-ben találkozott a jelenlegi férjével és annak akkori feleségével egy kiránduláson Arkansasban A férfi 77 éves felesége 2017 szeptemberében a tüdőbetegség miatt elhunyt. Alexis azt mondja, látta, milyen szomorú és magányos lett Charles, és barátkozni kezdett vele. Már egy éve voltak jóban, amikor a lány rájött, hogy többet is érez a férfi iránt. Kiderült, hogy ez kölcsönös, és a pár 2018 végén össze is házasodott

Alexis elmondta, hogy amikor először mesélt a családjának és a barátainak a kapcsolatról, vegyesek voltak a reakciók. Sokan támogatták, mondván, hogy a boldogság nem korfüggő, míg mások ellenezték.

Ha az utcán látják őket sokan azt gondolják, hogy Alexis az idős férfi unokája vagy ápolónője, aztán, amikor megtudják, hogy ők egy házaspár teljesen ledöbbennek, és nem is tudnak mit mondani. A párt azonban nem zavarja mások véleménye, szeretik egymást, és közös gyereket is akarnak.

 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top