Család

Borzasztó kínokat élt át a kismama

A 18 éves Selena Grey hátából a szülés után nem tudták kivenni az érzéstelenítésre használt epidurális kanült.
szülés, műhiba

„Pokoli kínokat” élt át egy floridai kismama, mert szülés után a nem tudták kivenni a hátából az epidurális érzéstelenítésre használt kanült – írja a Yahoo Lifestyle. A 18 éves Selena Grey június 26-án szülte meg kislányát, Serenityt. Nehéz szülés volt, ezért Selena gerincbe adott érzéstelenítést kapott, hogy jobban viselje a fájdalmakat. Igen ám, csakhogy a procedúra félresikerült: „A kanül tulajdonképpen beleakadt a gerincembe” – mondta a fiatal nő.

Az orvosok hiába próbálkoztak, sehogy sem tudták kivenni a kanült Selena hátából. „Fel sem tudtam kelni, annyira fájt; mozdulni sem tudtam” – jelentette ki. Két nap után egy másik kórházba szállították, de ott állítólag „hozzá se nyúltak”. Az egyik doktor azt mondta neki, „soha nem látott még hasonlót”.

A kismama végül úgy döntött, saját kezébe veszi a dolgokat, és saját költségén átszállíttatta magát egy másik kórházba. Itt végre el tudták távolítani a kanült a hátából. „Fel kellett vágniuk a hátamat, több öltéssel varrták össze a sebet” – írta a Facebookon.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top