Család
Szponzorált tartalom

Szabadlábon Cegléden – szülők szabadságon! (x)

A munka és a gyerekek mellett, valljuk be, a legkitartóbb szülő is olykor-olykor elfárad, és szüksége van feltöltődésre. A párommal úgy döntöttünk, hogy amíg a nagyszülők elviszik a gyerekeket kirándulni, mi a pihenés kényeztetőbb formáját választjuk. Ceglédet szemeltük ki úti célként, mert Budapestről gyorsan megközelíthető.

Tettünk egy sétát a városban a www.iranycegled.hu által javasolt látnivalókat megnézve, majd a városháza közelében egy hangulatos kávézóban bepótoltuk a napi koffein adagunkat.

Mivel az idő egyre melegebb lett, autóba ültünk, és a fő célpont felé vettük az irányt. Ceglédfürdőbe érve azonnal az egyik élménymedencébe csobbantunk, lehűtve felforrósodott testünket. Némi lubickolás után, a párom sejtelmesen a türelmemet kérte, majd eltűnt. Nem tudtam mire vélni a dolgot, de rögtön hatalmas nevetésben törtem ki, amikor egy páros masszázs időpontjával és 2 szaunakarszalaggal tért vissza. A masszázsig még volt kb. 30 percünk, így előtte még két alkoholmentes koktéllal kényeztettük magunkat.

Ha azt mondom, hogy a Harmónia páros masszázs igazán feltöltött, nem túlzok. Két nagyon ügyes masszőr vett minket kezelésbe. A masszázsolaj finom illata lágyan töltötte be a teret, a hátunkat simító kezek szakértőn tették a dolgukat. Bevallom, kicsit el is bóbiskoltam, annyira jólesett az a félóra, amelyben abszolút mi ketten játszottuk a főszerepet.

A masszázs után vadító éhség tört ránk, így tettünk egy kis körutat a strandon. Apa lángost akart, én hekket, de szerencsére mindkettőre sikerült rálelnünk, utána egy finom fagyival koronáztuk meg a napot.

Délután kipróbáltuk a szaunákat, ahol sikerült jól megizzadni. Aztán a hullámmedencét teszteltük, ahol egy kicsit újra gyereknek érezhettük magunkat.

Gyorsan elrohant a nap, meg is lepődtünk, amikor a hangszórókból felhangzott a zárásra felhívó zene.

Este feltöltődve találkoztunk újra a gyerekeinkkel, és megígértük nekik, hogy velük együtt visszatérünk ide!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top