Család

Fűrészbaleset: nem haragszik az apjára az amputált lábú Sanyika

A hároméves kisfiú az apja hibájából veszítette el tavaly az egyik lábát.

Tavaly januárban egy édesapa fát darabolt a mórahalmi tanyájukon, az akkor 3 és 5 éves gyerekei pedig a házilag készített fűrészgép közelében játszottak. Amikor az apa egy pillanatra őrizetlenül hagyta a gépet, kisebbik fia, Sanyika kabátja beakadt a szerkezetbe, és a fűrészgép magához rántotta a gyereket.

Sanyika lábát térd fölött amputálni kellett, most protézist hord. A lassan nagycsoportos óvodás a rettenetes baleset ellenére éli a kisgyerekek vidám életét, édesapjára egy cseppet sem haragszik – írja a Bors.

Bár a fűrészgépet egy traktor hajtotta, a pólóján is traktoros minta van, és az óvodában is traktor a jele. Sőt, felnőttként traktorozással szeretne foglalkozni.

Sándor, a családfő szeretné lezárni a történteket. Erre rövidesen sor kerülhet, ugyanis a vádemelést követően hamarosan a tárgyalás következik. A család jogi képviselője azt mondta: az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztésre tett indítványt, ők pedig az előkészítő ülésen mindent beismerve élni fognak a tárgyalásról való lemondás jogával.

(Kiemelt képünk illusztráció.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top