Család

Van remény vetélés után – 10 tipp, hogy legyőzd a bánatod

Használd tudatosan a bánat elleni stratégiákat!

Ha mostanában sokszor voltál bánatos, mert elvesztetted a babádat, állandó csüggedés helyett használd tudatosan a bánat elleni stratégiákat! Íme néhány tipp, gondolat, amiket érdemes alkalmazni, ha elönt a babád hiánya, és elborít a nagy fekete felhő.

  1. Ha látsz egy váradós nőt, igyekezz hozzá jó érzéseket társítani. Például hogy neked is volt és újra lesz szép pocakod, csak kicsit várni kell.
  2. Elevenítsd fel, hogy milyen jó volt, amikor volt pocakod. Nyugtázd azzal az érzéssel, hogy hamarosan újra lesz.
  3. Próbáld meg a szenzoraidat kikapcsolni! Ne a terhes nőkre fókuszálj, mert úgy érzed majd, mindenki terhes, csak te nem. Napi gyakorlat: nincs terhes nő, csak egy nőt látsz.
  4. Készíts terveket, tűzz ki magad elé célokat! „Szülj” új alkotásokat, amelyekkel időt tölthetsz, és ezek nem csak a jövőbeli babádhoz kapcsolódnak.
  5. Ha mégis jön a rossz érzés, és van rá lehetőség, mondd ki hangosan, vagy meséld el valakinek, és máris könnyebb. Ahogy kimondod, szinte elszáll a nyomorult érzés.

Ha kíváncsi vagy a további 5 tippre, olvasd el a Lelkem szottya blog bejegyzését!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top