Család

Csak belépőjeggyel engedték be a 14 hetes babát a meccsre

Az anya szerint családbarát szabályok kellenének, hogy kismamaként se kelljen lemondania arról, hogy szurkolhasson csapatának.

Sarah Zadoyko-Bartee családjával készült kedvenc amerikaifoci-csapatuk, a New York Giants meccsére. Az Óriások a Chicago Bears ellen játszottak a New Jersey-i MetLife Stadionban.

A sportrajongó család három gyerekével szeretett volna bejutni a stadionba. Amikor Sarah lépett volna át a kapun, karjában a 14 hetes csecsemőjével, közölték vele, hogy a babának is kell jegyet vennie. Sarah nem értette a helyzetet, hiszen legkisebb gyermeke nem foglal ülőhelyet, így vitatta a jegy szükségességét.

Az anyuka a Facebookon mesélte el történetét, kiemelve, hogy ő egy szoptatós anyuka, és másfél órára lakik a stadiontól. Ez azt jelenti, hogy ha ebben a szezonban is nagy Giants-drukker szeretne maradni, akkor a kisbabájától kell távol maradnia, és megoldani a csecsemő etetése körüli logisztikát.

Sarah azt is elmondta, hogy azzal nincsen semmi problémája, hogy a 4 és 6 éves gyerekeinek teljes árú belépőt kell váltania, de azt túlzásnak tartja, hogy egy karon ülő kisbaba számára is ugyanilyen jegyet kelljen vennie.

„A futballjátéknak családbarátnak kellene lennie, és nem kellene választanom a rajongás és a kisbabám gondozása között” – mondta az anyuka.

Az internetezőket megosztotta a történet, az egyik csoport elhibázottnak és igazságtalannak tartja ezt a szabályozást, mások azonban azt a kérdést vetik fel, hogy egyáltalán miért kell ilyen fiatal kisgyereket egy zajos sporteseményre elvinni.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top