Család

Megható képek: a férj leborotválja mellrákos felesége haját

A pár ezzel mutatta meg, hogy felkészültek a mellrák elleni küzdelemre.

Mandy Parks fotós nemrég készített fotósorozatában a nők mellrák elleni küzdelmének fájdalmát, szépségét és bátorságát szerette volna megragadni. A képeken Kelsey Johnson borotválta le felesége, Charlie haját.

Az arkansasi fotós 209 ezer reakciót kapott képeire, illetve 215 ezren osztották meg azokat kevesebb mint egy nap alatt. A világ minden tájáról küldték el jókívánságaikat az emberek a párnak.

Forrás: Facebook/Mandy Parks Photography

A kemoterápia megkezdésétől számított néhány héten belül részben vagy egészben elveszítheti haját – olvasható a BreastCancer.org oldalon. A kemoterápiás kezelésben részesülő emberek fokozatos és drámai hajhullást tapasztalhatnak: fésűben maradó hajcsomókat, egy maroknyi hajat a kád lefolyójában vagy a párnájukon. Bárhogyan is történik, megdöbbentő és lehangoló, és sok támogatásra van szükségük ebben az időben – írják.

Vannak olyanok, akik ilyenkor nagyon rövidre szeretnék vágatni a hajukat, hogy így könnyítsék meg az átmenetet. Nagyon nehéz megélniük a haj elvesztését, ilyenkor azt érzik, kevésbé vonzók.

Kelsey és Charlie esetében egyértelmű, hogy a köztük lévő meghittség nem függ a külsőtől.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Istockphoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top