Család

Két újszülött mellett diplomázott le az egyedülálló anyuka

A fiatal nő erőt és hitet akar adni másoknak a történetével.

Montoya Major 2017-ben költözött Alabamából Floridába, hogy mesterszakon folytassa a tanulmányait a  Nova Southeastern Universityn. A költözés már önmagában is nagy változás, de akkor fordult fel teljesen az élete, amikor megtudta, hogy terhes, tehát 23 éves korában egyedülálló anyukává fog válni. Ráadásul hamarosan az is kiderült, hogy nem is egy, hanem két gyermek anyukájává, mivel ikreket vár.

Megfordult a fejében, hogy abbahagyja a tanulmányait, mert kisgyermekes anyaként nem fogja tudni végigcsinálni, de végül úgy döntött, hogy mégis megpróbálja. Az apja egyedül nevelte őt fel, és mindig hangsúlyozta a diploma fontosságát, azt mondta a lányának, találja meg, amit szenvedélyesen szeret csinálni, és azt tanulja az egyetemen. Montoya megtalálta, és az első diplomás lett a családban. Ezért sem akarta abbahagyni.

A szülés után a két  kislánya , Makenna és Makinlee még inkább motiválta – mint mondta, soha sem érzett magában ennyi erőt, mint amióta anya lett.

 

 

Augusztus 16-án hivatalosan is befejezte az egészségtudományi mesterkurzust. A történetével arra akarja motiválni az embereket, hogy higgyenek magukban, és ne adják fel az álmaikat, még akkor sem, ha mások szerint  lehetetlen megvalósítani őket.

 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top