Család

Családi dráma: fia után az apa is autóbalesetben halt meg

A szombaton Győrszentivánnál történt balesetben annak a fiatalembernek az édesapja halt meg, aki 2016 februárjában szenvedett halálos autóbalesetet.

A pizzafutárként dolgozó, harmincéves fiú Győrszentiván közelében autózott három évvel ezelőtt, amikor kocsijával felborult, és a rossz látási viszonyok miatt egész éjjel nem vették észre a járműből kiesett fiatalembert – írja a kisalfold.hu.

Hiába kereste családja hajnalig, csak másnap találtak rá. Ekkor még élt, de a kórházba szállítás után meghalt. Néhány nappal később derült ki, hogy élettársa babát vár, a lány akkor komoly döntés előtt állt, de végül úgy döntött, szeretné megtartani a gyereket.

„Sok minden megfordulta fejemben. Nagyon komoly döntést kellett meghoznom, hiszen még most sem vagyok húszéves. Aztán az egyik nap azt mondtam, ha törik, ha szakad, megszülöm ezt a kisbabát, és az édesapja is leszek, ha kell” – nyilatkozta még 2017-ben a Kisalföldnek a fiatal anyuka.

Most szombaton újabb tragédia árnyékolta be a család életét. A három éve meghalt fiatalember ötvenéves édesapja vesztette életét autóbalesetben – szintén Győrszentivánnál borult fel járműve. Nem egyedül utazott a kocsiban, két nő is vele volt, akik közül az egyik utas a férfi lánya volt, ő a másik nővel együtt kórházba került.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top