Család

Tanár házaspár halt meg a mezőörsi horrorbalesetben

Az autóban ülőknek esélyük sem volt a karambolban...

Négy ember halt meg a 81-es úton, Mezőörs közelében hétfő délután, amikor autójuk összeütközött egy tehergépkocsival. A Blikk úgy tudja, az áldozatok egy néptános rendezvényről tartottak hazafelé. A hátsó ülésen egy nyugdíjas tanár házaspár utazott, akik busszal is hazamehettek volna, ám a másik házaspár felajánlotta nekik, hogy hazaviszik őket.

A lap információi szerint elképzelhető,  hogy a Székesfehérvár felől érkező autó előzni próbált, áttért a szemközti sávba, ahol a szabályosan közlekedő kamion haladt. A teherautó sofőrje az ütközést elkerülendő balra rántotta a kormányt, de ekkor az autó is visszatért a saját sávjába, így már nem tudták elkerülni az ütközést.

mezőörsi baleset

A mezőörsi baleset után marad troncsok (MTI/Krizsán Csaba)

Egy ismerős elmondása szerint a tanár házaspár 39 ledolgozott év után két éve vonult nyugdíjba, de azóta is nagyon aktívan éltek.  

„Ismerem a másik párt is, és képtelen vagyok felfogni, hogy mi történhetett, hiszen nagyon jó, gyakorlott sofőr volt az autó vezetője” – nyilatkozta a lapnak az asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top