Család

Felmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját

Hatalmas összefogás alakult ki, hogy előkerítsék Katie-t. Két hónapig tartott, de végül happy enddel zárult a történet.

Egy washingtoni nő felmondott a munkahelyén, hogy megkereshesse eltűnt kutyáját. A postai kézbesítőként dolgozó Carole King a férjével nyaralt Montanában, amikor a Katie nevű border collie eltűnt.

Az amúgy is ijedős kutya egy nemzeti park mellett tűnt el,. Gazdája tudta, nem lesz könnyű dolga előkeríteni kedvencét, ezért minden idejét a kutatásra áldozta.

A házaspár mindent megpróbált: mérföldeket tettek meg gyalog és autóval, telefonáltak, közösségi oldalakra posztoltak, és több száz plakátot ragasztottak ki, de hiába, nem akadtak Katie nyomára.

Végül 57 nappal a kutya eltűnése után néhány jó szándékú ismeretlen szúrta ki Katie-t egy fa tövében. Gazdája azonnal odasietett, és magához ölelte a kutyust.

A nagyszabású keresésnek olyan híre ment, hogy amikor a kutyát elvitték az állatorvoshoz, a doktor a könnyeivel küszködve kérdezte: „Ő lenne a híres Katie?” Katie majdnem 6 kilót fogyott, éhezett, és súlyosan dehitratált állapotban volt, de minden esélye megvan rá, hogy teljesen felépüljön.

A kutya így örült, amikor hazafelé utazott a gazdájával:

Gazdája azt mondta, sosem adja fel, és sosem veszíti el a reményt. Úgy érzi, a segítőkész embereknek köszönheti, hogy újra együtt lehet a kutyájával.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top