Család

Boxerrel verte meg iskolatársa a 11 éves kisfiút

Az eset egy 11. kerületi játszótéren történt a múlt héten.

Boxerrel verte meg egy 11 éves kisfiút egy nyolcadikus osztálytársa egy 11. kerületi játszótéren, múlt szerdán. A megdöbbentő esetről az áldozat édesapja számolt be a Facebookon.

„A fiam az iskolába szaladt vissza segítségért, miután lerúgta magáról támadóját. Az ügyben megtettem a szükséges feljelentéseket, ám döbbenten tapasztaljuk, hogy az elkövető személy azóta is jár az iskolába, ami miatt gyermekem a szünetekben fél elhagyni saját osztálytermét” – írta az apa.

boxer

A kép illusztráció! (iStock)

Az iskola igazgatója szerint az intézménynek nem hatásköre felfüggeszteni, eltanácsolni az elkövetőt, mivel sérülne a tanuláshoz való joga.

„Nonszensznek tartanám, ha nekem kellene kivennem a gyermekemet az iskolából annak érdekében, hogy biztonságban tudhassam” – fogalmazott a férfi, aki arra hívta fel a szülőtársakat, hogy kérjék közösen az iskola vezetésétől, tegyen határozott lépéseket annak érdekében, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyen és ehhez hasonló eset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top